2022/08/18 13:50

W dniach 24-27 listopada 2020 oficjalnie zakończyły się targi bauma CHINA 2020.

Jako wydarzenie w branży maszyn budowlanych o zasięgu międzynarodowym, Szanghaj przyciągnął dziesiątki tysięcy gości przybywających na wystawę, a liderzy branży zaprezentowali także swoje najnowsze innowacyjne produkty i siłę techniczną.

Bauma CHINY 2020, Hered Perfect Show!

Na wystawie Bauma firma Hered zaprezentowała 5 serii produktów do platform roboczych. Różne modele obejmują różne warunki pracy, aby spełnić różne wymagania.

Bauma CHINY 2020, Hered Perfect Show!

Podczas czterodniowych Targów Bauma, za pośrednictwem tak międzynarodowej platformy, Herred zyskał nie tylko nowe zamówienia, ale także najbardziej intuicyjną ekspozycję marki i bezpośrednie rozmowy z klientami.

Zadowolenie klientów jest nieustannym dążeniem Hered. Podczas wystawy każdy Hereder ma szczere serce i zapewni wystawcom najlepszą obsługę i wprowadzenie. Dzięki najwyższej jakości usługom każdy klient odwiedzający stoisko może poczuć podstawowe wartości Hered.

Bauma CHINY 2020, Hered Perfect Show!

Hered postanawia odważnie ruszyć do przodu, zwiększyć wysiłki badawczo-rozwojowe oraz wzmocnić produkcję. Jakość produktu jest zawsze podstawą konkurencyjności. Dobra robota w zakresie produktów i usług, zwracanie uwagi na potrzeby klientów i ich zadowolenie to nieustanna, oryginalna aspiracja i dążenie Hered.

Hered z pewnością zwiększy wysiłki badawczo-rozwojowe i poziom produkcji, aby pomóc klientom osiągnąć wyższą wartość zwrotu.

Powiązane produkty